Club van Jansen (Kopieer)

Waarom de Club van Jansen

Als je in een ‘stenen’ winkel bent en je krijgt hulp van een verkoper, dan hoef je die persoon niet te vertellen hoe je heet. Waarom op internet wel?

Als lid van de Club van Jansen bescherm je je optimaal tegen alle vormen van spam en kun je overal écht gratis deelnemen. Bovendien is het stukken veiliger!

Word een Jansen!

Zijn naam is Jan Jansen. Jan houdt van het internet, maar Jan houdt er niet van steeds maar weer zijn naam achter te laten. En wat hebben ze met mijn geboortedatum te maken, vraagt Jan zich altijd af.

Jan heeft nog het geluk dat hij niet de enige is. Er zijn wel meer Jan Jansens in Nederland. Dat biedt nog een vorm van privacy. Maar zou het niet veel leuker zijn als alle Nederlanders Jan Jansen heten als ze informatie willen?

Met de Club van Jansen maak je het jezelf mogelijk om waar dan ook anoniem informatie op te vragen. Je maakt jezelf pas bekend als dat voor verdere handelingen nodig is. Denk bijvoorbeeld aan koop of deelname. En zelfs dan is een ware identiteit niet altijd nodig.

Maak het de marketeers en big data liefhebbers wat lastiger. Sluit je aan bij de Club en wordt vandaag nog Jan Jansen.

You’ll love it!

Hoe werkt het?

Tja, ik hoop dat je begrijpt dat ik dat hier niet duidelijk ga maken. 

Ik wil namelijk de marketingwereld niet slimmer maken dan die al is. Wel kun je het als een bijzonder voordeel beschouwen dat de Club van Jansen in het Nederlands is. Voordat bijvoorbeeld de Amerikanen doorhebben wat we hier aan het doen zijn… Ik verheug me zelfs een beetje op dat moment.

Maar ja, dan moeten wel veel mensen instappen. Om die reden houd ik het deelnamebedrag bewust heel laag, zodat niemand zich een buil kan vallen. En voor dat geld durf ik ook nog te garanderen dat je er geen spijt van zult krijgen. Dus doe mee aan de Club van Jansen!

Niets voor niets…

Voor niets gaat alleen de zon op, dus betaal je bij anderen met jouw gegevens.
De Club van Jansen wil dat juist niet, dus hier ben je veilig. 

Van de opbrengst houd ik deze fijne dienst in de lucht.
Bovendien zal ik geregeld tips en advies geven voor nog meer privacy.

Dus… fijn als je lid wilt worden. Hoe groter de club, hoe groter de verwarring in marketing Nederland, hoe mooier het resultaat!

Het lidmaatschap bedraagt slechts 3,50 euro, incl. btw, per jaar.
Als je wilt krijg je een factuur, dus double fun voor zzp’ers!

Ja, ik word lid!

Nog even geduld aub… Maar zet het vast in je agenda:
Geplande lanceerdatum 25 mei 2018